Aan tafel met pasta en rijst

Samenvatting

Pasta en rijst waren in het verleden nauwelijks bekend, terwijl ze nu bij veel mensen vaak op het menu staan. Daarom wordt in deze rijk geïllustreerde uitgave uitgebreid verteld over deze producten. Wat zijn pasta en rijst, waar komen ze vandaan, hoe worden ze gemaakt en hoe komt het eigenlijk dat onze grootouders ze nauwelijks kenden? Op de laatste pagina’s wordt informatie over de voedingswaarde gegeven. De informatieve tekst wordt afgewisseld met leuke verhaaltjes, vragen en opdrachten.

Soort project/middel

Reguliere lestijd

Geschikt voor

Onderbouw, VMBO, HAVO / VWO

Tijdsduur

onbekend
 

Middelen

Leerlingenboek

Uitgevoerd door

Docent Biologie / verzorging

Website

Aan tafel met pasta en rijst
 

Contactgegevens

Zorn Uitgeverij BV
Postbus 4001
2301 RA
Leiden
071 - 514 91 41
info@zorn.nl

Prijs

Gratis

Beschikbaar in

Heel Nederland
klik hier voor de Flash versie van deze website  PO | Help | Over deze site | Links | Contact